Handan Ziya Öniş İlkokulu
KUŞTEPE MAH. YONCALI SK. BILGI ÜNIVERSITESI BLOK NO: 31 İÇ KAPI NO: 2 ŞİŞLİ / İSTANBUL

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli. çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır.

NORMAL ÖĞRETİM

Pansiyon Bilgisi

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kuştepe Mahallesi Yoncalı Sokak Şişli(Mecidiyeköy)/İstanbul (Metronun;Şişli-Mecidiyeköy, Metrobüsün;Mecidiyeköy durağına yürüme mesafesinde olan okulumuz,konum olarak Trump Towers arkasında yer almaktadır.)